2010-02-11

Kostdoktorn föreläser i Skövde 2010-02-23

Den 23:e februari föreläser Andreas Eenfeldt, alias Kostdoktorn, på Högskolan i Skövde. Följ länken för mer information om du är intresserad eller känner någon som behöver få sig en tankeställare!  Kostnaden på 100 kr får man väl säga är högst överkomlig om man tänker på vad en bok eller ett biobesök kostar. Föreläsningen kan ju faktiskt förändra ditt liv, och du bara låter informationen ta sig in i knoppen.

Skolkökspersonal är inbjuden och åtminstone 3 st verkar komma från Tibro enligt uppgift...  det är ju rätt klent, så jag hoppas att Skövde själva och övriga orter omkring kan klämma ur sig lite fler besökare än så från skolköken.Det ska bli intressant att se om det förändrar skolornas matlagning i Skövdetrakten efteråt...?

EDIT: Enligt uppgift serveras Lätt & Lagom och lättmjölk i skolorna (någon som inte gör det?). För några år sedan fanns åtminstone mellanmjölk. Förhoppningen kan väl vara att någon kostchef åtminstone är villig att införa möjligheten att VÄLJA, så den elev som vill kan ta Bregott och standardmjölk. Efter ett tag bör det vara ganska solklart vilket som föredras av eleverna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar