

Nej, det är bättre att hålla sig till så ren råvara som möjligt, personligen tycker jag det är bättre att i så fall krydda köttfärsen om man vill ha någon slags smak på den.
Övriga träffar i sökningen på köttbullar gav bl.a följande:
Airams spritsade köttbullar (egentligen inget recept)
Hemgjorda Civapçiçi med pepparyoughurt
Övrig sökning på LCHF och köttbullar:
Fett Bra Mat: Köttbullar med gräddsås
KiF: Köttbullar - lchf variant
Tja, sen behövs det väl inte mer tips på köttbullar, för hur svårt kan det vara - köttfärs och kryddor, och vill man lena till smeten så tar man lite grädde och kanske ett par ägg. Köttfärs är ju nästan helt perfekt innehållsmässigt; möjligen att man får höja fettandelen lite med smör, majonnäs eller grädde. Köttfärsen (fläskfärs) i sig innehåller 66E% fett och 34E% protein. Kolhydraterna lyser med sin frånvaro, till skillnad från vad Dansukker vill.
Sockret karamelliseras och ger en extra fin stekyta. Att strö en nypa socker över köttbullarna i stekpannan är ett gammalt mormorsknep!
SvaraRaderaMen visst klarar man sig alldeles utmärkt utan...
herre gud va onödigt.
SvaraRadera