tag:blogger.com,1999:blog-369371552644756711.post4542526889567849040..comments2019-01-18T08:48:17.971+01:00Comments on Matsmurfens LCHF-blogg: Airams våfflorUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-369371552644756711.post-746619480663097902010-05-23T16:55:44.833+02:002010-05-23T16:55:44.833+02:00Det går ju att göra så mycket mer än att ha sylt o...Det går ju att göra så mycket mer än att ha sylt och grädde på - tex. bregott som du skriver.<br /><br />I går kväll gjorde jag landgångsmackor av dessa med skinka, pastej, ost, räkröra och kokt ägg och strödde lite dill över. En enormt stor "macka" som man funderade över om man skulle orka äta upp - det gjorde jag, men sen var jag proppmätt...!Matsmurfenhttps://www.blogger.com/profile/03278630769679094868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-369371552644756711.post-71993160993409470512010-05-23T11:03:52.902+02:002010-05-23T11:03:52.902+02:00Jag har funderat på att testa Airams våfflor men d...Jag har funderat på att testa Airams våfflor men det har inte blivit av än. Själv har jag aldrig varit förtjust i våfflor på det traditionella sättet (grädde och sylt), jag tycker däremot att våfflor är alldeles underbart med extrasaltat bregott som smälter på den varma laggen.Ingridnoreply@blogger.com